img

Bronzebehandling - Genopliv effektivt med lidt ventetid

Ved brug af Bona PowerScrubbermaskine med det specielle rengøringsmiddel Bona deep clean solutions bliver træoverfladen effektivt dybt rengjort, så selv de hårdeste snavs- og slidmærker fjernes. Gulvet er derefter klar til at polering, oliebehandling eller Bona Wax Oil Refresher, afhængig af ønsket finish. Gulvet vil se ud som nyt på få timer.

img

Sølvbehandling - Genopliv for længere levetid

Når det øverste lag af et trægulvs beskyttelseflade er let farvet eller ridset, kan sølvbehandlingen effektivt genoprette den oprindelige skønhed. Det er et enestående alternativ til en fuld renovering med mindre ventetid og færre omkostninger.

img

Guldbehandling - Renovér for total skønhed

Når gulvet er alvorligt beskadiget eller gulnet, har dybe ridser og et slidt udseende anbefales guldbehandlingen. Guldbehandlingen giver ikke blot en total fornyelse af gulvets skønhed og beskyttelse, det åbner også endeløse muligheder for at ændre hele gulvets udseende.

Læs mere om de forskellige gulvbehandlingsprogrammer her

Slibning og Behandling af Dinesen gulve

Når du har fået monteret dit Dinesen gulv, er det nødvendigt med gulvafslibning samt en overfladebehandling. Dette er for at udligne de små niveauforskelle der kan opstå mellem plankerne og dermed sikre en ensartet overflade.

Efterbehandling af Dinesen gulve, afhænger i stor grad af træsorten, gulvets anvendelse og hvilken type rengøring og pleje af gulvet der påtænkes. Hvis du er i tvivl omkring hvilken type behandling der egner sig bedst til netop dit gulv, så står vi naturligvis klar med professionel råd og vejledning.

Gulvafslibning af sildebensparket

Sildebensparket er et flot og klassisk gulvmønster som findes i mange forskellige træsorter. Til efterbehandling af gulvet, arbejder vi både med lud, lak og olie, eller behandler det med sæbe.

Vi anvender branchens bedste maskiner. Det betyder at en gulvafslibning hos os er den mest skånsomme behandling du kan opnå på dit gulv og slutresultatet altid bliver både flot og slidstærkt mange år frem.

Støvfri gulvafslibning

Når vi sliber gulvet slipper du for støv over det hele. Vi udfører nemlig støvfri gulvafslibning. Du får en grundig vejledning i hvilken behandling der passer til netop dit behov, og vi gør meget ud af rådgivning om den efterfølgende vedligeholdelse af gulvet.

Vi har desuden altid vaske og plejemidler til dit gulv på lager.

Ring til Lorenzens Gulvservice40 44 65 10, så er du sikker på, at din gulvbehandling er af høj kvalitet eller skriv en mail på mail@lorenzensgulvservice.dk.

Vi udfører arbejde i og omkring Aabenraa, Kolding, Haderslev og Vojens.